Jeg har flere kontis...

Vi gør det stadigvæk alle sammen

Noget har ændret sig siden dette indlæg. Jeg er færdig med alle afsnit af Gossip Girls, og ynglings serien nu hedder SKAM. Altså er noget stadig uændret… -Jeg er stadig en teenager på 39 år.

—————————————————————————————————————————————-

…….handler genbrug

Er det ikke fedt, at det er blevet mere ok at købe genbrug, de sidste par år? Og at der er kommet så mange nye genbrugsbutikker til? Ikke kun fysiske butikker, men også online butikker og insta/facebook “butikker”? Men det har så desværre også betydet at især de fysiske butikker, har skruet priserne i vejret fordi efterspørgslen er blevet større…

Jeg tror at de ansatte sidder og ser alle de gode tv programmer om genbrug der er kommet? Og ser hvad nogen ting er værd & hvad nogen kan sælge brugte ting til. Jeg sluger selv programmerne råt, elsker dem. Især: “Loppe Delux” & “Skattejægerne” er mine ynglings programmer (altså når vi snakker denne slags programmer, ellers er det lige for tiden “Gossip Girls”, -sagde teenageren på 39 år).

Nogle butikker glemmer bare, at det jo ikke er alt skidt der er guld værd. Så jeg syntes desværre oftere, at jeg støder på ting, hvor prisen er alt for høj. Jeg har prøvet i en “børnegænner”, at der stod en af Ikeas bedste plastik stole (i ved, de gode hvide, som vist også nu fås i blå & rød???), som de solgte dyrer end Ikea selv. Og en flyverdragt fra Føtex, som de vist havde forvekslet med en “ticket to heaven”. Derfor sælger jeg også hellere mine ting på @genbrugoggaeslinger, til en lidt billiger penge, end jeg måske godt kunne få for det, da jeg hellere vil have at i køber noget og vender tilbage igen, end at i ikke køber noget. Og jeg syntes jo at det er sjovt at gå på skattejagt, & af gode grunde (fx min mand) kan jeg ikke beholde det hele selv. Men desværre er det nu engang sådan, at når der kommer porto oveni, så virker tingene ikke altid helt så billige, som jeg prøver at bilde jer ind nu. Men det er de altså.

Hvis jeg går efter noget bestemt (fx når jeg leder efter babyudstyr) så bruger jeg mest DBA, Reshopper & Trendsales. På Reshopper kan man kun se ting 20 km fra sit hjem, så den er ret sjov lige at tjekke ud, hvis man er andre steder end hjemme. Så kan man altid gemme det, & se det igen når man er kommet hjem. Og selvom konceptet er at man ikke sender, men laver en selvhenter, så er de fleste villige til at sende. Og hvis der er flere penge at spare, kører man jo også gerne mere end 20 km for at hente? Jeg gør i hvert fald gerne…. Jeg gjorde det faktisk så sent som i dag. Kørte 50 km for at købe puslebord & babyseng.

Det at købe genbrug kræver tid & tålmodighed. Men der kan nemt gå helt sport i det, & så er det ret sjovt. Og hvem vil ikke gerne spare penge, købe noget anderledes & gøre noget godt for miljøet?

Det er blandt andet også derfor, jeg tror på at Insta “butikker” er kommet for at blive. Det er da fedt at nogen (mig fx) har brugt deres (min fx) tid på at lede loppemarkederne & genbrugsbutikkerne tynde, for at finde de bedste ting, -gå hjem, vaske dem, tage billeder af det, ligge det på nettet & så kan du ligge i din sofa om aften & spise Ben & Jerrys imens du finder noget lækkert, uundværligt & anderledes til dit hjem.

Jeg arbejder på at lave en liste til jer, med mine ynglings insta-genbrugs-butikker. For der er jo mange andre end mig derude…..

Knus pigen der lige fik lyst til Ben & Jerrys der

Genbrug

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har flere kontis...