Børnenes køkken

På skattejagt

Jeg lovede at tage jer med i Danmission og Kirkens korshær, når vi nu var i Køge.

Så der tager vi hen i dag.

Vi starter i Danmission: (hvis i trykker på linket, kan i læse om hvordan og hvor de gør godt)

 

danmission

Adr: Galoche Alle 7, 4600 Køge

Åbningstider: Tirsdag-fredag kl. 12-17 ♥ Lørdag kl. 10-14 ♥ Lukket søndag og mandag

Butikken er dejlig stor og rummelig. Her er både møbler, nips, tøj og legetøj. Ja, de har faktisk lidt af det hele. De har også en del garn lagde jeg mærke til i dag. Jeg skulle bruge garnrester til at lave kastanje edderkopper. De har også masser af hele ruller (hov, det hedder da vist nøgler) garn.

I dag stod den også på dukke indkøb. Jeg skulle bruge dukker til at lave halloween pynt. Og jeg var heldig at finde 6 dukker til 55 kr.

dukker

Kan i se for jer hvor uhyggelige de bliver, når de er færdige? Jeg er desværre ikke sikker på at jeg når at få dem lavet i år, jeg er kommet lidt for sent i gang, men jeg skal selvfølgelig nok vise dem frem hvis jeg når det.

Jeg fandt også nogle fine kopper og underkopper, som jeg lige skal hygge mig lidt med i morgen, så får i dem at se.

Jeg syntes at priserne her er ret gode, og udvalget er stort, så jeg finder stort set altid et eller andet jeg kan bruge.

Så tager vi bilen og kører ca. 500 meter hen til Kirkens korshær: (hvis i trykker på linket, kan i læse om hvordan og hvor de gør godt).

kirkenskorshaer

 

Faktisk ligger her 2 butikker. De er genboer, kun adskilt af en vvs butik, så det er den samme parkeringsplads man holder på, så går man bare fra den ene ende af p-pladsen til den anden.

Adr: Valdemarshaab 10 C og A, 4600 Køge

Åbningstider: mandag – fredag kl. 10 – 17 ♥ lørdag kl. 10-14 ♥ søndag lukket

De kalder butikken i 10 C for deres livsstils butik. Her kommer alle de lidt ekstra fede ting hen hvor de står lidt pænere og mere opsat. Det betyder så også at priserne her er lidt højere end i butikken i 10 A. Eller det syntes jeg i starten, da de lige lukkede op for deres livsstils butik. I dag finder jeg mange ting i begge butikker til nogle gode priser.

I begge butikker har de nips og møbler. Og i den gamle af butikkerne har de så også tøj, bøger og legetøj. Begge butikker er i 2 etager (eller de øverste etager er kun halve) og er dejlig store.

Hvad købte jeg denne dag???

Nå ja, blandt andet denne fede stol som er til salg i min Insta butik @genbrugoggaeslinger.

kurvestol

Havde jeg ikke haft verdens mindste bil (nej, det er faktisk ikke verdens mindste, men den er lille), så havde jeg købt flere stole. De har tit ret mange fede.

Pga. bedre åbningstider i Kirkens korshær, kommer jeg oftere her, end i Danmission. Men begge er gode genbrugsbutikker, som klart er et besøg værd.

Og når i har været her, tager i lige et smut her hen bagefter……..

Knus pigen der fik 2 timers skattejagt alene i fredags uden mand og børn (kan bare bedst lide at gå på skattejagt alene, uden at nogen skynder på mig)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnenes køkken