Klar parat blogstart -igen igen...

Jeg har flere kontis…

Der er alligevel sket lidt siden jeg skrev dette indlæg. Profilen @sten_til_dig hedder nemlig nu @krea_til_dig og indeholder alle mulige kreative ting som Silke og jeg finder på. Men derfor skal i stadig tjekke den ud, nu er der nemlig endnu flere fine ting og sager.

—————————————————————————————————————————————-

Jeg kom lige til at tænke på noget….

Måske bliver den her blog ikke kun til at være en forlængelse af min instaprofil @genbrugoggaeslinger. Eller det gør den helt sikkert ikke. Den kommer til at være 80 % @genbrugoggaeslinger &  20 % af min private profil @gaeslinger. Her kan jeg nemlig godt finde på (ind imellem alle mine mange billeder af mine drenge, iskaffe & skøre indslag) at ligge billeder op af mine kreative projekter.

Så har vi ligesom det på det rene….

Faktisk har jeg en insta profil mere, der hedder @sten_til_dig. Den har jeg sammen men en veninde og den er til for at vise vores kreative evner på sten. Lyder lidt kedeligt, men tjek den ud, før du dømmer den. Vi har blandt andet lavet disse påklædningssten ↓.

Stentildig

Knus pigen med de mange insta kontis (hedder det -tis i flertal?)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar parat blogstart -igen igen...