På skattejagt

Hvem er jeg?

Det er en hemmelighed jeg aldrig fortæller…. OMG jeg ser for meget Gossip Girl…. Godt at jeg kun har 1 sæson tilbage, så jeg kan blive voksen igen!

Der er garanteret et sted her på bloggen hvor jeg skal skrive lidt om mig selv? Men så tjekket er jeg ikke endnu, så indtil jeg finder ud af det, kommer det til at fylde et indlæg.

Jeg hedder Lene, er 39 år ung, gift med en dejlig mand -men jeg aner ikke hvornår vi har bryllupsdag. Så er jeg mor til Anton på 9 år (2007), Jonathan på 5 år (2010) og i skrivende stund har jeg mega, sindssyg, heftig, voldsom halsbrand, da jeg er højgravid med baby Victor.

Mig&drengenec

 

Vi bor lige nu i en lille bitte by med 3362 indbyggere. Men forhåbentlig er her 4 indbyggere mindre snart, da vi har vores hus til salg. Min mand og børnene kører en time hver vej, for at komme på arbejde og i skole. Så det bliver skønt når huset bliver solgt, og vi flytter derhen hvor vi gerne vil bo – I en by med 50.000 indbyggere. Vi har haft det skønt imens vi har boet her, og her er dejligt. Vi fik bare pludselig lidt kuller, & byen virkede for lille til os & lå for langt væk, fra arbejde, familie & venner. Så vi bytter et kæmpe stort hus, i en lille by, ud med et lille bitte hus (eller lejlighed) i en større by.

Jeg er pt. på barsel fra mit job som pædagog på en døgninstitution, & hygger mig med at: bygge babyrede, være kreativ ved min symaskine, passe min Instabutik -med sammen navn som bloggen, drikke kaffe, se netflix, tage på genbrugsjagt, slappe af inden baby kommer (kan man for resten på nogen måder slappe af på forhånd?), se mine veninder & ellers bare nyde at gå hjemme. Jeg er glad for mit job & mine kollegaer, men det er faktisk også meget rart med en lille pause i arbejdslivet. Og så nyder mine drenge big time, at jeg ikke er væk hver anden weekend og flere aftner om ugen. Før vi fik børn, sagde jeg, at hvis jeg nogensinde fik 3 børn, så skulle jeg være hjemmegående husmor. Altså ikke sådan en der havde sine børn hjemme, i stedet for institution, for jeg mener at de har godt af at komme ud blandt andre børn. Mere sådan en husmor, der kunne give sine børn korte dage, have klaret vasketøjet, handlet og bagt boller til når de kom hjem igen. Det kommer aldrig til at ske. Ikke fordi jeg ikke kunne, for jeg ku godt… Jeg er mega god til at være hjemme & har altid projekter i gang, men simpelthen fordi at de der penge ikke lige strækker til det. Det er også ok, jeg har et helt år lige nu til at lege hjemmegående husmor.

Tænk at nogen mennesker tror at man kommer til at kede sig, når man går på barsel? Og at nogen rent faktisk keder sig når de er på barsel?

Sidst men ikke mindst, så er jeg selvfølgelig vild med genbrug, så derfor tænkte jeg at det var tid til at min Insta butik @genbrugoggaeslinger, skulle have vokseværk og jeg skulle begynde at blogge lidt. Jeg er også vild med at gøre gode fund og spare penge, så det kommer jeg også til at skrive lidt om. For lige nu er jeg mester i at spare penge på babyudstyr.

 

 

Knus pigen der glæder sig at holde barsel sammen med jer

Hvem er jeg

 

 

4 kommentarer

  • Lea

    Jeg er allerede vild med dig – og nu også med din fine nye blog ✨😍
    Glæder mig til blogger-møde på torsdag😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • genbrugoggæslinger

      Glæder mig også til at lære fra en gammel garvet blogger;o) Jeg har skrevet en masse ting ned:o) Tror måske at vi må til at indfører faste blogger møder?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

    Du er savnet😘 Men for pokker hvor du bare skal nyde det… heldige børn, mand og dig😜
    Håber vi snart ses
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • genbrugoggæslinger

      Ville ønske at jeg kunne nyde det lidt mere, men det kommer forhåbentlig, når lillebror kommer ud…. Går som en gammel kone og har mange smerter…. Har tænkt på i flere dage at få skrevet i vores tråd, at vi skal ses snart:o) Gør det om lidt;o)
      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På skattejagt