Vi gør det efterhånden alle sammen....

På skattejagt

Jeg gad selvfølgelig allerhelst at i kun købte fede genbrugsfund, i min insta-butik @genbrugoggaeslinger.

Meeeeen det ved jeg jo godt ikke er realistisk, så min tanke er, at når jeg er på skattejagt, så tager jeg jer med!

Så kan i også få inspiration til hvor i kan gå på skattejagt næste gang? Loppesæsonen er ved at være slut, lige om snart, og så er det genbrugsbutikkerne, der er det nærmeste mål for at finde gode ting. (Bortset fra nettet)

Da jeg bor på Sjælland, vil det primært være her at jeg går på jagt (sorry Fyn & Jylland)

I dag skal vi besøge:

“Superloppen” i den hvide by, Støberivej 1A, 4600 Køge

Superloppen

Superloppen er et af de nye (ved ikke helt hvor længe man er ny?) loppesupermarkeder, hvor folk betaler for en reol i vis antal uger, og så er der personale til at betjene kunderne. Super smart koncept, så man ikke behøver at bruge hele sin weekend på at stå på ét eller andet loppemarked, -måske i regnvejr, og vente på at kunderne kommer.

Når jeg besøger et af disse steder, er der altid kunder i butikken.

Desværre syntes jeg mere og mere at der er begyndt at være en del reoler, med nye ting. I ved, plastik ting “made in China”? Jonathan faldt faktisk for en af disse ting -et sværd og tilhørende skjold (som han stolt viser frem på billedet. Eller i hvert fald viser han det frem). Så de sælger nok meget godt disse steder, siden der kommer flere og flere. Og butikken har ikke tomme reoler (hvilket jeg hader, når der er for mange af), så det må jeg nok bare lærer at leve med.

Nok om det…. Hvad er det jeg finder, når jeg er i Superloppen i Køge?

Det er faktisk sjældent at jeg finder noget til min butik. Der er næsten altid noget jeg syntes er fedt og som jeg sagtens kunne sælge, men tit er det for dyrt, hvis jeg skal tjene bare en lille smule på det. (og i skal vide at det altid kun er en lille smule jeg tjener på tingene i min butik) Men hvis det er en fed ting til hjemmet, jeg vil beholde, så er det faktisk ok priser. Jeg kan også næsten altid finde babytøj til gode priser. (mærkeligt nok, er her altid mest pigetøj???)  Denne dag, fandt jeg en  hel bunke fine, nærmest ikke brugte, uld bodyer til 100 kr. Babylegetøj kan man også altid  finde til en god pris. (her er der virkelig mange penge at spare, da babylegetøj er vildt dyrt og ligesom tøjet bruger de det tit ikke særlig længe). Det er dog blevet svært (nærmest umuligt)at finde tøj til de store drenge, da det bliver slidt op inden de når at vokse ud af det. Og faktisk gider ham på 9 år slet ikke at have genbrugstøj. Han syntes det er fint at vi køber spil og legetøj, men han bryder sig ikke længere om det hvis det er tøj. Og det respektere jeg selvfølgelig.

De har næsten ingen møbler i Superloppen,  kun mindre ting. Inde bag ved har de dog et større rum, hvor man kan være heldig at finde et bord, eller et skab, men man skal ikke komme her hvis man primært leder efter møbler. I dette rum, har de også stole og borde hvis man trænger til en shoppe pause. Det kan jo ske…. De sælger også kaffe, is (måske det kun er i sommerperioden?), sodavand & vand.

De har et par stativer i den ene ende, hvor der kun er tøj til voksne, det virker desværre lidt rodet, så her har jeg aldrig prøvet lykken. Der hænger dog også tøj ved de forskellige reoler, og det virker det mere overskueligt.

Jeg har planer om, en gang selv at prøve at leje en reol her, og så tager jeg selvfølgelig jer med. Jeg tænker det er oplagt, når lillebror er vokset ud af et par størrelser tøj. Men eftersom han lige skal komme til verden først, så går der lige lidt tid.

Jeg kommer forbi her, ca. hver 3. uge, for at tjekke ud om jeg går glip af noget godt, og det er aldrig sket at jeg er gået tomhændet hjem. Man kan tage en stor kurv (som faktisk er en spand), eller en vogn ved indgangen, og af erfaring tager jeg nu altid en vogn med det samme. Det er bare lettere at kigge (og rører) ved ting, når man har begge hænder fri.

Deres åbningstider er ret så gode: Mandag- fredag 10-18* Lørdag kl 10-16 *Søndag kl 10-17. Så alle burde have tid til at kigge forbi, på et tidspunkt.

Men deres logo skræmte mig den første gang jeg kom, -ligner det ikke en spillehal? Ikke særlig pænt, det kunne de altså godt have gjort bedre… Selvom vi siger at det er det indre der tæller, og ikke det ydre, så passer det jo ikke helt vel?

Men alt i alt en ret god butik, som jeg med glæde kører ind forbi, når jeg har lige har tid på vejen. Selvom der selvfølgelig er nogen der lejer flere uger frem, så kan jeg godt lide at der er stor udskiftning på hylderne. Modsat en alm. genbrugsbutik, der kan have de samme varer på hylderne i længere tid.

Når i nu er i den hvide by i Køge, så skal i også besøge Kirkens korshær og Danmission, der ligger tæt på.

Knus pigen der nok skal tage jer med derhen en anden dag

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi gør det efterhånden alle sammen....