Uh, det er så dyrt at få børn -barnevognen

Jeg genbruger mig selv

Jeg har vist haft ammehjerne dengang for 5 år siden… Eller lige siden???? Ihvertfald opdagede jeg fra mine gamle minder på Facebook (som Facebook forøvrigt vandt mig tilbage på) at jeg har blogget før?

Og det her indlæg passer da så godt ind her! Så det genbruger jeg da lige… Og jeg mener også at Tryg fonden stadig deler reflekser ud??

Både kameraet & jeg (mig) selv er blevet bedre til at tage billeder siden dengang, men ingen af mine børn kan længere passe flyverdragten, så jeg kan ikke lige tage nogle bedre.

Begge mine børn har haft flyverdragten i 2  sæsoner & vi var meget glade for den. Så med lidt hurtig hovedregning,  er det 75 kr. pr. sæson for en flyverdragt. Og den var stadig funktionsdygtig, så vi har lige afl den i genbrugen, så andre kan få glæde af den, denne vinter.

Indlægget ligger her…..

Jeg troede jeg lige kunne, swip swip og ligge det ind her, men min computer strejker de her dage, så jeg skriver fra min tlf, og det er ikke så nemt. Så i må nøjes med linket….

Knus pigen der er gået 8 dage over termin med baby Victor -men hvem tæller? Det er jo bare en dato….


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uh, det er så dyrt at få børn -barnevognen