mit genbrugshjem

Insta-Inspiration -at bo med genbrug

Nu skal det jo ikke handle om mig alt sammen… Selvom det kunne være rart…. (Missede i den lille rundtur i mit genbrugshjem, så tryk her)

Der sidder nemlig en masse skønne mennesker der ude bag deres dejlige instagram profiler, & inspirere mig & mange andre med deres dejlige hjem, fyldt med genbrugsfund.

Så her vil jeg vise jer, hvilke profiler det er jeg følger… -Der er en del, så jeg min tanke er, at jeg præsentere jeg for 4 af gangen…..

Er i klar, parat, fede hjem start?

Den første vi starter med er:

@sarahjgj

Hun er ikke kun god til at indrette sig med genbrugs fund, hun er også mester i DIY.

Sarahjgj

@frkbjerke
Hun er ikke kun kreativ med sit hjem, hun er også kreativ ved symaskinen, og så er hun mor til 3. (så håb for at jeg også stadig får tid til at være kreativ, selvom jeg også snart er mor til 3)

Frkbjerke

@fototosse

Hun finder alle de gode loppefund, og så elsker jeg folk der ligesom mig selv, ikke er bleg for at indrømme at vi elsker chokolade.

Fototosse

 

@linekima

Forstår sig på at indrette sig med genbrugs fund, i fedt samspil med nyt og moderne.

Linekima

Jeg håber at i vil tjekke disse profiler ud, og få mere inspiration til at bo med genbrug. Personligt elsker jeg at få inspiration via Instagram. jeg elsker stadig også boligblade, men jeg får meget af min lyst stillet her… Har i det også sådan? Gad vist om boligbladene også kan mærke dette? Jeg må spørge dem en dag ved lejlighed………

Jeg har også flere instagram-genbrugs -salgs-profiler klar til jer, men dem får i en anden dag. Imens i venter på dem, kan i jo trykke her, og se mine 4 første anbefalinger.

Knus pigen der er vild med instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit genbrugshjem