Matas

Insta-Salgs-Inspiration

Som jeg før har sagt (har jeg ikke?), så er der mange andre gode insta-butikker end lige min. Der er faktisk efterhånden rigtig mange salgs sider på instagram, og det kan jeg i hvert fald godt mærke. Der er længere imellem kunderne og nye følgere. Derfor vil jeg gerne hjælpe jer til at følge nogen af de bedste salg sider, og har lavet en liste over dem jeg selv følger.

Vi tager kun 4 af gangen, -jeg skal jo gerne kunne skrive disse lister i de næste maaaange år, så derfor tager vi det lige stille og roligt.

Er í klar?

@nordiskefund -drives af Judith, hvis private profil @j_u_d_i_t_h_s, jeg også følger. Hun bor så fedt med genbrugsfund og holder til i Århus. Her på sin Insta salgs side, sælger hun alt det hun ikke har plads til i hjemmet. Begge profiler er klart værd at tjekke ud.

nordiskefund

 

 

@jacobspulterkammer -Jacob holder til i Fuglebjerg på Sjælland. Han har rigtig mange større ting i “butikken”, såsom møbler, så  jeg tænker at han må have meget lagerplads? Jeg tror at et besøg hos ham, ville ende ud i en god skattejagt. Jacob har også en facebook profil med samme navn.

jacobspulterkammer

@ frk_sommers_lopper -holder til i København, og sælger også fra sin facebook profil Frk. Sommers Lopper. Hun har rigtig mange fede ting til hjemmet. Hun skriver mål og priser på alle sine ting, hvilket jeg også selv syntes er rart, at man ikke først skal spørge om, hvis man finder noget godt.

frksommerslopper

 

@frkloppeshop -holder til lige ude for Århus. Hvis man er til retro-stof og retro-sengetøj, skal man klart følge med her. Engang var mit retro stof lager lige så fyldt som hendes, og når jeg tjekker hendes profil ud, savner jeg det helt og får lyst til at købe en masse. Det er nemlig ikke så nemt at finde fedt retro sengetøj mere, så du kan med fordel købe det her hos Mia.

frkloppeshop

Hov, det var ikke en eneste fra Fyn? Jeg lover at tænke lidt mere over spredningen (ved ikke helt om det er det rigtige ord, men i ved hvad jeg mener) næste gang.

Hvis i har Insta-salgs-profiler i vil anbefale videre, så skriv dem endelig gerne i kommentarfeltet……..

Knus pigen der gør klar til endnu en liste

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas