På skattejagt

Pænt og pippet porcelæn

Som jeg skrev forleden, så har jeg købt kopper og underkopper i genbrugen, som jeg skulle trylle om. Eller trylle om, er så meget sagt, jeg har faktisk ikke gjort så meget ved dem. De var meget nemme og hurtige at lave, men jeg syntes at resultatet er blevet ret fint.

foderkop1

Du kan finde mange fine kopper i genbrugen, i mange  prisklasser. Jeg gik efter 3 forskellige “look” og så skulle prisen ikke være mere end 15 kr. pr sæt. Så det blev til disse 3 sæt.

foderkop2

Det nederste sæt, er sammensat at dele der ikke i forvejen var et sæt, jeg syntes bare at det var fint med den lille underkop, der var formet som et blad. Derfor blev dette sæt det dyreste til 15 kr. De 2 andre kostede 10 kr. pr. sæt.

foderkop3

Så skal vi have fat på en limpistol eller noget andet stærk lim.

foderkop4

Så sidder den fast, og skal bare lige tørre. Så limer vi resten imens….

foderkop5

Så sidder de alle sammen fast og er klar til……..

foderkop6

…. at få snor på…. Jeg har valgt sejlgarn, da jeg godt kan lide det lidt rå, til det fine porcelæn. Og så skal det være noget der kan tåle at hænge ude.

foderkop7

Ta-da…. Det er nemlig en foder-kop… Eller et foder-bræt… Eller en fugle-restaurant….

foderkop8

Den med blad tallerken, fik jeg sat lidt for langt ude i kanten, så den er ikke så lige som de 2 andre. Fugle frøene ryger ikke af, men lige ved. Så det skal man lige tage højde for, når man limer kopperne fast.

foderkop9

Jeg tror faktisk at jeg laver dem lidt om, og laver foderkugler og hælder i kopperne i stedet. Så kan fuglene bedre sidde på kanten og nippe mad.

Det her foder er bare en blanding jeg har købt i supermarkedet færdigt, men man kan og også lave sin egen blanding. Så skal det koges sammen med palmin, og hældes i kopperne imens det er flydende. Det er ret nemt. Og palmin koster víst ikke særlig meget.

foderkop10

Rigtig god fornøjelse…..

Knus pigen der fluks vil gå over og købe palmin

2 kommentarer

  • Lea

    Hold nu op en god ide!! Det ser jo så fint ud 👏🏾😍
    #totalkreakaren

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Genbrug & Gæslinger

      Tak, Lea;o)
      Du må have et par stykker til sommerhuset…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På skattejagt