Hvem er jeg??

DIY- Do It Yourself •Lego væg

Ja, det er jo ikke alle der er fortrolige med forkortelser… Selv er der massere af “moderne” forkortelser, jeg ikke er med på endnu…. Jeg har fx først lige opdaget hvad “SoMe” betyder… Og jeg støder jævnligt på nogle nye jeg ikke kender…. Men jeg er nok også bare et gammelt røvhul, der er for lidt på de SOciale MEdier.

Nå, hvor kom jeg fra?

Jeg ville vise jer vores Lego-figurer-opbevarings-væg vi har lavet.

Legovæg

Vi havde en Ikea hylde (EKBY) liggende på lager, så den var sådan set gratis. Limpistol havde vi også, og så var vi forbi Lego butikken, hvor vi købte en “spand” fyldt med “8 duttede” klodser, i samme farve. Vi kunne selvfølgelig bare havde fundet Lego klodser fra skuffen, i forskellige farver, men vi (mor her) ville gerne have at de var samme farve. Anton bestemte at de skulle være grå. Sådan en lille “spand” med klodser (man kan vælge imellem en million-milliard klodser) kostede vist omkring 70 kr. Hvis man gemmer “spanden”, får man 5 kr. rabat, næste gang man skal have den fyldt op.

LEGOdiy

Da vi først havde de ting der skulle bruges og kom i gang, så var den virkelig nem og tog ingen tid at lave. Det skal lige siges, at jeg ikke er særlig perfektionistisk, så jeg målte ikke en masse op, inden jeg limede klodserne på, de blev bare sat på øjemål (øjenmål?) Det tager selvfølgelig lidt længere tid, hvis man vil måle nøjagtigt op.

Nu skal vi bare have lavet en til, da vi har flere figurer liggende.

Knus pigen der lige mangler at få et ophæng bag på hylden, så den kan komme op på væggen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg??