Uh, det er så dyrt at få børn

Pusleplads på budget

Forleden dag skrev jeg om, at der er mange penge at spare, når det kommer til babyudstyr. I kan finde indlægget her. Derfor skal i selvfølgelig også se alle mine køb.

Her starter vi med Baby-Victors pusleplads. (jeg lover at vi ikke længere kalder ham Baby- når han skal i skole, lige nu er det bare meget sødt, når vi snakker om ham)

Puslebord1

Da vi har huset til salg, prøver vi ikke at hænge for mange nye ting op og bore en masse huller. Derfor var min udfordring, at lave en pusleplads, uden at bruge væggene.

 

Puslebord3

Jeg fandt et “Sniglar” puslebord fra IKEA, gratis på Reshopper. (nypris 229 kr.) Hun havde også en nærmest ubrugt puslepude jeg købte med for 100 kr. En “farg & form” puslepude (nypris 319 kr.) De søde træ ugler er fra Fakta, sat ned til 40 kr. stykket.

Puslebord4

Men jeg manglede afsætnings og opbevaringsplads. Og så syntes jeg at puslebordet var så smalt, at jeg var bange for at babyen faldt ud over kanten. Så jeg søgte efter noget kommode der passede i str. på DBA. Men det var ikke så lige til, eller særlig billigt. I stedet faldt jeg over endnu et “Sniglar” puslebord til 40 kr. (nypris 229 kr.) Så løsningen blev, to ens borde ved siden af hinanden.

Puslebord5

Hvis jeg lige vender mig rundt, har jeg denne opbevarings-hænge-ting hvor jeg har cremer, vatpinde og andet godt i. Den er fra Søstrene Grene, men den er desværre sikkert udsolgt. Mener jeg gav 69 kr. Den minder den ret meget om den her. Der også er voldsomt fed, men en lille smule dyrere. Det skarpe øje ser måske, at der bag ved vatrondellerne, hænger en sugekop? Den er altså på ingen måde til babyen, men en jeg forgæves prøver at suge min appelsinhud væk med….. Måske det lykkedes en dag…. Jeg bliver ved med at forsøge…..

Puslebord6

Dette er bare en lille numse tips. Disse små håndklæder er fra Ikea og koster 2 kr. stykket. Dem har jeg også brugt til mine andre børn, til at ligge under numsen. Og så er de så billige, at hvis der kommer for meget lort på, så smider jeg dem bare ud. Jeg er startet ud med at købe 15 styk.

Puslebord2

Pynt i loftet, klistermærker på væggen, samt den grå skål, som skal fungerer som vaskefad, er fra Søstrene Grene til billige penge. Lyskæden er fra Tiger til 80 kr. Hedder det Tiger Copenhagen nu? Alle opbevaring kasserne oppe og nede, var nogle jeg havde andre steder i huset og godt kunne undvære til formålet. Og alt hvad der ligger af vaskeklude, bleer og andet lige nu, er fra nogle af alle de gratis babykufferterne, man kan afhente når han er gravid. Der er altså mange gode ting i dem. Det kan være at jeg skal lave et helt indlæg bare om dem?

 

Så mine genbrugsfund i dette indlæg er, de 2 pusleborde og puslepuden. (når du søger efter puslepuder, så husk at de også nogle gange hedder puslehynder)

Genbrugspris: 140 kr.

Nypris: 777 kr.

Besparelse: 637 kr.

 

Knus pigen der har erfaret at jeg er vild med at sætte link ind i min tekst

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  • Maria

    Endelig fik jeg læst din blog. Du er den mest inspirerende kvinde jeg kender.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Genbrug & Gæslinger

      Åhhhh, hvor er du sød;o) Tak!!!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uh, det er så dyrt at få børn