På skattejagt i Børneloppen

Børneloppen

Som jeg skrev forleden dag, så er jeg blevet ambassadør for Børneloppen i Valby, som er et loppe supermarked, kun med ting til børn.

At være ambassadør vil sige at, jeg får en stand (reol)  hos dem, og til gengæld fortæller jeg jer om hvordan det foregår, samt hvad jeg syntes om konceptet og derved gør lidt reklame for dem.

Det var også derfor at jeg forleden dag, genudgav mit første indlæg og erfaring med Børneloppen. For at vise jer, at jeg hele tiden har været fan at konceptet. Og jeg er også fan af stedet. Man kommer ikke kun for at shoppe, man kan også “hænge ud”. Vi var der igen i tirsdags, for at fylde op på vores stand, og efterfølgende gik vi på “loftet”, hvor babyen fik mad, vi andre fik kaffe & juice, og bagefter legede vi, indtil babyen igen var træt, og klar til at kører hjem. På “loftet” er der legeområde, ammesofa, kaffemaskine (koster 15 kr), microovn, tegnefilm (i lørdags var der også en del mænd der legede med børnene imens kvinderne shoppede). Dem var der ikke nogen af da vi var der forleden. Der var det kvinder på barsel der hyggede sig med kaffe og snak, efter de havde shoppet.

boerneloppen1

Amme området, med en mæt og tilfreds baby.

Nå, tilbage til hvordan det er at have en stand (eller reol som det jo hedder).

Inden du kommer ind med dine ting, har du ved tilmelding, fået et log in. Her kommer du så ind på en side hvor du skal taste dine varer ind, og så efterfølgende få dem printet ud på stedet. Det er også her du kan følge med i hvad og hvor meget du sælger. Her kunne jeg blandt andet se, at jeg måtte have en tom hylde, da vi ret hurtigt havde solgt næsten alt vores legetøj. Derfor er det smart at du på dine prismærker fx skriver “Legetøj 30 kr”, eller “Tøj 40 kr”, så du kan se hvad du sælger mest af. Jeg gjorde det lidt for besværligt for mig selv først gang ved at skrive “Småfolk dragt str. 56 40 kr”. Så da vi skulle sætte prismærker på tingene, tog det lidt land tid.

boerneloppen6

Hjemmefra havde jeg sat prismærker på, som jeg så kunne sætte klistermærkerne på, og hvor der stod det samme som på klistermærket, så det var lettere for mig når jeg kom derud. Det gjorde det også lettere, og det var rigtig fint at jeg havde et sted at sætte prisen, meeeeennnn næste gang gør jeg nu alligevel bare det med at skrive kategorier.

Indtil videre sælger jeg i gennemsnit for 100 kr om dagen, og mine priser er ikke særlig høje, så det er da ret godt? Jeg er spændt på om det fortsætter… Jeg kommer selvfølgelig med en update når min reol udløber.

boerneloppen5

Jonathan i legeområdet på “loftet”.

boerneloppen4Vores reol nr. 211.

boerneloppen2Jonathan fandt hurtigt noget han skulle bruge de penge på, som han har tjent.

boerneloppen3Jonathan bad mig om at tage et billede oppe ved kassen, så vi fik de fine sløjfer med.

boerneloppen7Jeg købte selvfølgelig også lidt tøj til babyen. Det dyreste stykke tøj kostede 45 kr. Jeg giver sjælendt over 50 kr. for brugt børnetøj. Der er mange reoler der sælger brugt mærketøj, hvor priserne er noget meget over 50 kr. Men hvis man kunne finde på at give fuld pris for de dyre ting, så er 100 eller 150 kr. for dette tøj sikkert også billigt nok, jeg syntes bare det er for dyrt, i forhold til hvor kort tid de passer det. Men så går jeg heldigvis bare hen til nogle andre reoler og finder noget billigere. Men som jeg skrev sidst, og som det altid er tilfældet når man køber genbrug, så kræver det lidt tid og tålmodighed, at finde de gode ting.

Så utålmodige mænd og 9 årige drenge der hellere vil på Pokemon jagt, er ikke at fortrække at tage med.

boerneloppen8

Tag hellere afsted alene eller din anden shoppelystne veninde.

Nej, det er ikke helt rigtigt -mand og alle 3 børn klarede det rigtig fint og jeg håber at de vil tage med mig igen en anden gang. Faktisk kan jeg se at vi allerede igen er ved at have udsolgt af legetøj og har en tom hylde, så vi må nok en tur forbi i weekenden og fylde op.

Knus pigen der vender frygteligt tilbage herfra igen om et par uger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På skattejagt i Børneloppen